Contact


Wij zijn te bereiken:

  • T: 0522-492199 (tijdens de openingsuren van de praktijk)
    Wij zijn aan het werk en nemen daarom niet altijd de telefoon op. Wilt u dan alstublieft het antwoordapparaat inspreken? Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
  • E: info@fysionijeveen.nl
  • www.fysionijeveen.nl (online inschrijven/aanmelden)

Adres:
Fysiotherapie ‘t oevertje
Oevertje 21
7948 AD Nijeveen

Sonkei
Sportpark Koedijkslanden 1a
7944 PA Meppel

De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 4 fysiotherapeuten:

  • Petra Hasper-ten Kate
  • Corien Jansen

  • Simone Visscher-Dolsma
  • Heleen Klunder-Berends

Bij het maken van een afspraak houden wij zoveel mogelijk rekening met de behandeldag en behandeltijd die u past. U bent vrij om uw voorkeur voor een therapeut aan te geven. Op indicatie behandelen wij bij u aan huis.

Behalve voor fysiotherapie kunt u bij ons terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, dry-needling, behandeling volgens Mulligan concept, McKenzie methode, oedeemtherapie en manuele lymfedrainage, ontspanningstherapie, bekkenpijn bij zwangerschap, hardloopblessures, triggerpoint-behandeling, flex-chair movement, medical taping , fysiofitheidscan en aanmeten therapeutisch elastische kousen (TEK) .

Buiten de praktijk verzorgen wij medische training/fitness en beweegprogramma’s (o.a. voor mensen met diabetes) in een sportcentrum in Meppel. Zijn wij aktief  bij de Sprinter als adviseur/blessurespreekuur ( Petra en Corien)

Wij werken met een beweegprogramma voor Diabetes Mellitus patiënten, type 2. Dit is een twaalf weken durend programma, waarbij de intensiteit van de activiteit hoog is. De mensen worden verwezen door huisarts of specialist. Door intensief te bewegen kan de cliënt minder medicatie nodig hebben. Petra en Heleen geven de trainingen op dinsdag en vrijdagmiddag.