De praktijk voor fysiotherapie bestaat uit een team van 4 fysiotherapeuten:

  • Petra Hasper-ten Kate
  • Corien Jansen
  • Heleen Klunder-Berends
  • Simone Visscher-Dolsma

Bij het maken van een afspraak houden wij zoveel mogelijk rekening met de behandeldag en behandeltijd die u past. U bent vrij om uw voorkeur voor een therapeut aan te geven. Op indicatie behandelen wij bij u aan huis.

Behalve voor fysiotherapie kunt u bij ons terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, dry-needling, behandeling volgens Mulligan concept, McKenzie methode, oedeemtherapie en manuele lymfedrainage, orofaciale therapie, ontspanningstherapie, bekkenpijn bij zwangerschap, hardloopblessures, triggerpoint-behandeling, osteoporose/claudicatio en COPD  ( chronisch netwerk), gezonde leefstijl interventie( GLI),  schouderklachten ( schoudernetwerk), medical taping  en aanmeten therapeutisch elastische kousen (TEK) .

Buiten de praktijk verzorgen wij medische training/fitness en beweegprogramma’s (o.a. voor mensen met diabetes) in een sportcentrum in Meppel. Zijn wij actief  bij de Sprinter als adviseur/blessurespreekuur ( Petra en Corien)

Wij werken met een beweegprogramma voor Diabetes Mellitus patiënten, type 2. Dit is een twaalf weken durend programma, waarbij de intensiteit van de activiteit hoog is. De mensen worden verwezen door huisarts of specialist. Door intensief te bewegen kan de cliënt minder medicatie nodig hebben. Petra en Heleen geven de trainingen op dinsdag en vrijdagmiddag.

Ons team

Petra Hasper

Fysio / Manueel therapeut

* algemeen fysiotherapeut
* manueel en mulligan therapeut
* mc Kenzie
* chronisch netwerk
* oncologie
* medisch fitness
* COPD en diabetes

Corien Jansen

Fysio / Manueeltherapeut

* algemeen fysiotherapeut
* manueel therapeut
* dry-needling
* orofaciale therapie

Simone Visscher

Fysio / Oedeemtherapeut

*algemeen fysiotherapeut
* mulligan therapeut
* oedeem therapeut
* oncologie
* schoudernetwerk
* dry-needling
* leefstijlcoach
* aanmeten therapeutische elastische kousen (TEK)

Heleen Klunder

Fysiotherapeut

* algemeen fysiotherapeut
* leefstijlcoach
* dry-needling
* diabetes training